Різновид обробки двері, переваги та недоліки

Різновид обробки дверіНадійну і якісну обробку не завжди можна отримати, роблячи покупку або установку залізних дверей. Це виправдовується не тільки з фінансового боку, але і з функціональною. Фірма, що займається установкою дверей, не особливо хвилюється за її обробку. Тому, рішенням цієї проблеми буде самостійне нанесення обробки або ж звернення до тих фірм, які спеціалізуються на цьому.

Більш дорогим, але в той же час практичним варіантом буде порошкове напилення. Воно спочатку наноситься на голу металеву поверхню, пізніше повністю вся двері прожарівается в печі при 400 С. Потім порошок розплавляється, створюючи цілісний і міцний шар. Такі металеві двері надійно захищені від ушкоджень. 

Буває обробка з дерев’яного шпону . Її виготовляють зі спеціальних дерев’яних брусків, які просушують в печі і склеюють між собою під тиском. Щоб надати двері красивого дизайну, бруски формують в різному напрямку. Якщо поверхня додатково покрити лаком, то вона витримає навіть зайву вологість. 

Оздоблення з ламінату так само заслуговує на увагу. Такі двері легко протирати, та й колірна гамма ламінату дуже велика. Але ламінат не любить воду, тому зовнішні двері не варто обробляти цим матеріалом. Для додаткового захисту можна покрити двері плівкою. Для тих, хто є прихильником натуральності, двері з ламінату є гарним вибором. 

Обробити двері можна і вагонкою. Вона виробляється з різних сортів деревини – сосни, ялини, вільхи, дуба. Вагонка ефективно зберігає тепло і вологість в будинку. 

Більш дешевим варіантом є вініл-шкіра. Основними її достоїнствами є широкий вибір відтінків і надійна звуко-і терморегуляція, вологостійкість, гігієнічність. Не захищає від пошкоджень, але з вигляду на невелику вартість це покриває подібні незручності.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.