Шпалери під фарбування в інтер’єрі

Шпалери під фарбуванняВ останні роки з’явилося безліч різноманітних матеріалів, що дають можливість перетворити свій будинок, квартиру. Перетворити їх в істинно затишне і комфортне житло. Найбільш актуальне рішення для цього – застосування шпалер під фарбування.

В якості таких можуть бути використані різні види матеріалів для обробки. Розглянемо їх докладніше:

– Рідкі шпалери або декоративна (датська) штукатурка. Такі шпалери під фарбування в інтер’єрівписуються досить добре. На відміну від традиційних шпалер, являють собою не рулон паперу, а суху суміш. До складу таких шпалер входять натуральні компоненти – целюлоза, бавовна, шовк і клей. Далі як у рекламному слогані – «просто додай води». Отриману масу наносять на стіни або стелю за допомогою валика або шпателя. Рідкі шпалери можна зняти з поверхні, як і звичайні, змочивши водою. У наслідок їх можна використовувати повторно.

– склошпалери являють собою рулонне покриття, виготовлене з скла. За структурою схожі на тканину.Мають цінними якостями при використанні: влагоустойчиви, пожежобезпечні, високоміцні. Мають безліч колірних рішень.

– Шпалери під фарбування флізелінові

– Вінілові шпалери або інакше їх називають миються. Цей вид шпалер виготовляють на паперовій флізеліновій основі. Шпалери такого типу мають ряд переваг:

  • вологостійкі дозволяють приховати дрібні дефекти поверхні;
  • імітують будь-які матеріали (штукатурку, шовкові тканини, декоративні камені);
  • мають великий термін служби;
  • пожароустойчиви (не підтримують процеси горіння).

Випускаються шпалери всіляких забарвлень. У наслідок їх можна неодноразово перефарбовувати водно-дисперсійної фарбою в будь-які кольори. Фарбування додає покриттю додаткову міцність.

Які вибрати шпалери під фарбування і в який колір пофарбувати стіни – вирішувати вам. Але в кожному разі такі шпалери стануть гідною прикрасою вашої квартири або будинку.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.