Види панельних покриттів

ПВХ стінових панелейВсі панелі розрізняють за типом основи: пластикові, ДВП і МДФ. Що стосується зовнішнього вигляду – ви можете вибирати з традиційної гами «під дерево» (понад 100 видів) або ж віддати перевагу моделі, виконані «під мармур», камінь, шпалери з абстрактним малюнком і орнаментом. Наявність додаткових елементів куточків, з’єднувальних вставок, галтелей та ін – допоможе знайти оригінальне поєднання і нові дизайнерські рішення.

У передпокої допустимо використання будь-яких видів панельних покриттів – все залежить від ваших смакових переваг і, звичайно, матеріальних можливостей. Вартість пластикового матеріалу варіюється в межах 4-20 у.о / кв.м. залежно від розмірів (ширина від 1 00 мм до 330 мм при довжині до 6000 мм). Панелі з основою ДСП, ДВП і МАФ також мають не маленький ціновий діапазон і різноманітні комбінації розмірів.Зрозуміло, найдорожчі – з натурального шпону. Найдешевші – на основі ДСП (від 3,5 у.о / кв.м.). 

Універсальність цих матеріалів ще й у тому, що з їх допомогою можна без праці і швидко робити перегородки, а також виготовляти двері для шафи-купе або реставрувати міжкімнатні вхідні двері, надаючи інтер’єру передпокою єдиний стиль. Уміло використовуючи геометричну компоновку складальних панелей, ви досягнете вигідного для приміщення зорового ефекту.

Всі вони легко миються мильними складами. У загальному і цілому панелі не деформуються і не втрачають насиченість кольору з часом, виконують функцію додаткової звуко-і тепло-ізоляції.

Крім того, сучасна технологія виробництва дозволила добитися їх екологічної безпеки. Монтаж ПВХ стінових панелей проводиться при кімнатній температурі. Краще всього, якщо ви їх розпакуєте і витримайте в приміщенні пару днів. Решетування для кріплення виготовляється з дерев’яних рейок з кроком приблизно 30-40 см. Товщина рейок повинна забезпечити вільний простір між стіною і панеллю – не менше ніж 15 мм. Слідкуйте за тим, щоб всі рейки обрешітки перебували в одній площині, тоді при монтажі не виникне перекосу панелей. 

Ні в якому разі не прикріплюйте їх шурупами або цвяхами (за винятком пластикових і листових панелей), оскільки це теж може викликати сильну деформацію обшивки. Першу панель обов’язково встановлюйте по схилу – вона повинна бути строго вертикальна.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.