Які вікна вибрати?

пластикові вікнаБудь квартира або будинок має вікна. Саме від вікон багато в чому залежить якість життя знаходяться в даному приміщенні людей. Вікна наповнюють кімнату природним освітленням і дозволяють економити на електриці. Вікна захищають будинок від вітру, снігу і дощу, комах. Завдяки вікнам можна зберегти тепло або провітрити задушливе приміщення. Крім функціонального навантаження вікна – це ще й декоративний елемент інтер’єру.

Наявність сучасних вікон скаже про благополуччя домовласника. Непоказний будинок набуде зовсім іншого вигляду завдяки стильним вікнам.

Сьогодні найбільшою популярністю користуються пластикові вікна. І це невипадково, адже вони мають ряд переваг:

  • Не пропускають холодне повітря з вулиці і теплий з приміщення,
  • Герметичні (накопичують значно менше пилу),
  • Не вимагають ремонту і фарбування (при правильній експлуатації),
  • Володіють високою шумоізоляцією,
  • Прості й зручні у використанні,
  • Довговічніші.

У пластикових вікон є і недоліки, наприклад, в дерев’яному будинку вони не будуть виглядати. Хоча і тут виробники пропонують своє рішення – використовувати пластикові вікна, що імітують дерев’яні.

Варто відзначити також, що багато хто вважає дерев’яні вікна застарілими і несучасними. Щілини, що пропускають не тільки холодне повітря, але і шум, і пил міських вулиць, заїдають фурнітура, вигоріла фарба – все це говорить про технічний недосконалість дерев’яних вікон.

Сучасні дерев’яні вікна позбавлені більшості цих недоліків. Головною перевагою перед пластиком раніше залишається екологічність.

При покупці склопакетів поцікавтеся про наявність ліцензії у фірми-виробника, а також у фірми-посередника.Неправильна установка віконних блоків чревата запотівання стекол, нещільним закриванням стулок. Переробляти неякісну роботу складно і дорого.

Дерев’яні віконні блоки виробляються з якісної деревини – рівною і гладкою, без задирок і шорсткостей, інших явних дефектів.

Якість пластикових вікон складається з трьох складових: ПВХ профіль, фурнітура, склопакети. Хоча навіть найдорожче і якісне вікно можна зіпсувати некваліфікованим монтажем.

Звертайтеся в фірми з хорошою репутацією, позитивними відгуками. І нехай Ваші вікна приносять Вам тільки радість!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.